ICT

Wat kan M.H.B. Techniek voor uw bedrijf betekenen?

De afgelopen jaren hebben wij verschillende bedrijven op succesvolle wijze geholpen met uitdagingen op ICT-gebied. Het is ons doel u te ontlasten als het gaat om ICT-vraagstukken zodat u zich kunt focussen op de core business van uw bedrijf. Wij zijn in staat om passende oplossingen te bieden voor complexe situaties.

Offerte aanvragen

Uw ICT diensten goed geregeld

M.H.B. Techniek heeft veel ervaring met het leveren van verschillende ICT-oplossingen aan zowel privé huishoudens als aan het MKB in heel Nederland. Al jaren leveren onze professionals betrouwbare WiFi en internetoplossingen evenals veilige en flexibele cloudoplossingen én beheren wij ICT-systemen. Daarnaast bouwen we computersystemen, programmeren we en lossen we ICT-problemen op.

M.H.B. Techniek denkt met u mee en kijkt samen met u naar welke oplossingen het beste bij uw situatie passen. Wij vinden het van groot belang dat onze advisering up-to-date is en daarom maken wij dankbaar gebruik van alle nieuwe ontwikkelingen. In deze moderne tijd gaan de vooruitgangen sneller dan ooit en wij vinden dat u recht heeft op een optimaal ICT-beheer en advies.

MHB TECHNIEK

Offerte aanvragen

Uw ICT specialist!

Volledige verzorging van uw ICT

Zakelijk internet en wifi

M.H.B. Techniek kan uw bedrijf onder andere voorzien van het aanleggen van een betrouwbaar, veilig en stabiel netwerk. Dit vraagt om maatwerk. Elke situatie en omgeving is namelijk anders; een kantoor met meerdere verdiepingen vraagt om andere toepassingen dan een warehouse met maar één verdieping.

IT-beheer

Tijdens het beheer van uw IT houden wij continu in de gaten hoe uw ICT presteert en signaleren wij eventuele issues op tijd. Bovendien voeren wij updates uit zonder dat u het doorheeft. Op deze manier is uw ICT altijd up-to-date zonder dat u hier hinder van ondervindt. U kunt natuurlijk ook onze fysieke ondersteuning op uw werkplek inzetten. Wij komen graag bij u langs om vragen te beantwoorden en uw medewerkers te ondersteunen op ICT-gebied.

24/7 ondersteuning

Onderdeel van onze managed services is dat wij u 24/7 ondersteunen in het geval van storing of andere problemen. We proberen dit allereerst uiteraard te voorkomen, maar het kan zijn dat u ons toch op een ongebruikelijke tijd nodig heeft. Ook dan zijn wij altijd bereikbaar.

Levering producten

M.H.B. Techniek levert laptops, tablets, printers, servers en een breed scala aan randapparatuur. Altijd inclusief professionele service.

Welke ICT vraag of uitdaging u ook heeft, M.H.B. Techniek staat voor u klaar!

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte hebben wij de volgende informatie nodig:
Lengte van het huis, Maat van de dakpan, hoogte van het dak en goede foto’s van het dak & de meterkast.

Offerte aanvraag

  Voornaam *
  Achternaam *
  Uw e-mail adres *
  Telefoonnummer

  Offerte zonnepanelenThuisbatterijInstallatie-techniekICTElectraCamera beveiligingOverige vraag

  Gelieven hier uw afbeeldingen uploaden

  Onderwerp

  Uw bericht