Warmtepomp: tot wel 70% besparing!

Een duurzame oplossing…

Wel zonnepanelen? Warmtepomp nu extra aantrekkelijk! Nog meer goed nieuws: dankzij ons grote afzetvolume is MHB zeer concurrerend met de levering en installatie van warmtepompen. De nieuwe All-In-One warmtepompen van Panasonic moet je echt zien en ervaren. Wat een efficiency, wat een besparing!

Offerte aanvragen

Huis verwarmen met een warmtepomp

Hoe een warmtepomp werkt: In de lucht zit altijd warmte. Deze warmte wordt door de buitenunit van een warmtepomp uit de lucht onttrokken en de binnenunit voegt de warmte toe aan je verwarmingssysteem. Het is te vergelijken met een omgekeerde koelkast. De ruimte wordt nu alleen niet gekoeld, maar juist verwarmd. Als de warmtepomp zelf het niet voldoende warm krijgt in je woning, geeft deze een signaal aan de cv-ketel om bij te springen. Met een warmtepomp kunt u uw woning op die manier een stuk duurzamer en goedkoper verwarmen. Een volledig elektrische warmtepomp verwarmt volledig gasloos en een hybride warmtepomp kan tot wel 70% op uw gasrekening besparen.

De combinatie van warmtepomp + een cv-ketel heet hybride. De cv-ketel verzorgt dan nog wel het warme water (douche/kraan) en springt alleen bij zodra de temperatuur buiten te laag wordt en het dus rendabeler is om het huis met gas te verwarmen. Het totale gasverbruik kan hierdoor al met 70% verminderen. De hybride warmtepomp vergt de kleinste investering van alle soorten warmtepompen en kan in veel (ook iets oudere) woningen een flinke gasbesparing opleveren, zonder verlies van comfort.

LG Warmtepomp

MHB TECHNIEK

Offerte aanvragen

Uw warmtepomp specialist!

MHB warmtepompen

Als u toch al twijfelde over de kwaliteit of opbrengst van uw CV ketel (in sommige huizen treffen wij nog ‘youngtimers’ aan) dan is nu wel het moment om over te schakelen. In 2026 namelijk mag een CV ketel alleen nog door een nieuwe worden vervangen in combinatie met een warmtepomp. Het is verstandig om verdere prijsstijgingen niet af te wachten in geval van twijfel.

MHB werkt alleen met de betere merken warmtepompen en ook hier geldt: door onze grote inkoopkracht kunnen wij scherp calculeren. Daarbij komt dat onze installatieteams een lange en brede ervaring hebben en dat voorkomt onnodige ‘uitzoek uren’, zoals je dat nog weleens tegenkomt. Een vrijblijvend advies bij u thuis geeft een goede weergave van de besparing en de terugverdientijd in uw specifieke situatie.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, onze duurzaamheidsadviseurs voorzien u van het juiste besparingsadvies!

Vrijblijvend duurzaamheidsadvies

  Voornaam *
  Achternaam *
  Uw e-mail adres *
  Telefoonnummer

  Offerte zonnepanelenThuisbatterijWarmtepompAircoOverige vraag

  Uw bericht