INSTALLATIETECHNIEK

Wij installeren ook vloerverwarming, infraroodpanelen en laadpalen. Natuurlijk kunt u ook voor alle overige installatiewerkzaamheden (o.a. nieuwe meterkast, elektra aanpassen etc.) bij ons terecht.

Offerte aanvragen

VAN ELEKTRA TOT CV-KETELS, WIJ REGELEN HET!

Werkzaamheden die M.H.B. Techniek elektriciens zowel in nieuwbouwpanden als in bestaande bouw verrichten:

– Elektra vervangen

– Vernieuwen van de bedrading

– Groepenkasten aanleggen

– Aardpennen slaan

– Aardlekautomaten plaatsen

– Meterkasten

– Stoppenkasten vervangen

Vervangen van elektra

Is uw elektriciteit verouderd en is het veiliger deze helemaal te laten vervangen? Wij kunnen deze nieuwe elektra aanleggen. Dit doen wij bijvoorbeeld door vanaf de meterkast tot aan de lichtpunten nieuwe draden te trekken en deze aan te sluiten. Ook kan er gekozen worden voor een nieuwe meterkast met een juiste verdeling van alle groepen.
Dit heeft als voordeel dat uw groepen niet steeds uitslaan. Welke vraag u ook heeft, M.H.B. Techniek denkt met u mee.

M.H.B. Techniek biedt gratis en vrijblijvend een offerte aan.
Wij zorgen dat u deze offerte binnen 48 uur in huis heeft zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Bij ons bespaart u tot wel 40% op uw kosten.

MHB TECHNIEK

Offerte aanvragen

Uw Installatietechniek specialist!

Cv-ketel installatie

Een cv-ketel kiezen doet u niet elke dag. Het is daarom van groot belang dat u zich goed laat informeren en adviseren. Ook voor een nieuwe ketel is M.H.B. Techniek uw installatiebedrijf. Een cv-installateur van ons denkt graag met u mee en geeft u vakkundig advies.

In sommige panden wordt er nog gebruik gemaakt van een boiler of verouderde verwarmingsketel. Het kan echter voordeliger zijn om deze te vervangen door een moderne cv-installatie. U bespaart hiermee op uw energiekosten en u verwarmt uw pand efficiënter. Een installatiemonteur van M.H.B. Techniek weet exact welke ketel en/of systeem bij u en uw gebouw past en kijkt samen met u naar alle opties, kosten en naar de tijdsduur van het installatiewerk.

Wilt u deskundig advies van een cv-installateur? Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak.

MHB TECHNIEK

Offerte aanvragen

Ook voor waterontharders

Water ontharders

Ook last van hard water en kalkaanslag MHB Techniek regelt het! Geniet van zacht water met De Boshuis Waterbehandeling!

Voordelen zacht water:

• Vermindering huidirritatie

• Energiebesparend

• Geen kalkaanslag

• Nooit meer apparatuur ontkalken

• Minder verbruik schoonmaak- middelen

• Besparing op kosten en schoonmaaktijd

De Boshuis iQualQ waterontharder is ontworpen voor u. Hij is niet alleen de zuinigste en de slimste in zijn soort, het is een echte Nederlandse water- ontharder. Bij de ontwikkeling van deze wateront- harder hebben we rekening gehouden met uw wensen. Met onze jarenlange ervaring hebben we

de beste waterontharders ontwikkeld voor specifieke Nederlandse toepassingen. Naast de standaard garantie van 20 jaar ontvangt u altijd een uitstekende service. Wij zijn persoonlijk betrokken bij iedere relatie. Samen met u kijken we graag naar de beste oplossing in uw situatie.

Kalkaanslag kost geld!

Kalkaanslag vermindert de levensduur van zelfs de meest perfecte installaties en apparaten aanzienlijk. Dit zorgt voor onnodig veel onkosten. Bovendien doet kalkaanslag het energieverbruik aanzienlijk stijgen. Voor wie wil bezuinigen op energieverbruik, is iQualQ een economische noodzaak.

Kalk is een warmte isolator. Door kalkafzetting worden waterleidingen, verwarmingselementen, radiatoren en andere warmteoverdragers aangetast en gaan grote hoeveelheden energie verloren. Met de installatie van een Boshuis iQualQ voorkomt u deze energieverspilling en onkosten.

Service

Uw iQualQ wordt geleverd inclusief een eerste vulling regeneratiezout, een dubbele beveiliging, een bypass en een mengventiel. De waterontharders zijn altijd uit voorraad leverbaar. Wij verzorgen de installatie van uw waterontharder graag voor u. Dit biedt u de zeker- heid dat uw waterontharder optimaal werkt.

U ontvangt de volgende service:

• Jaarlijks onderhoud: hars reiniging, afstellen,

bijvullen en controle van de waterontharder.

• Testen en afstellen van de juiste resthardheid.

• Preventief onderhoud aan de bewegende delen. • Geen voorrijkosten, arbeidsloon en materiaal-

kosten bij eventuele extra servicebezoeken.

• 20 jaar volledige garantie.

• 10% korting op het benodigde zout.

• Geen bezorgkosten voor zout indien geleverd

tijdens het reguliere onderhoud.

MHB TECHNIEK

Offerte aanvragen

Wij regelen het!

Airco installaties

MHB Techniek staat voor het professioneel installeren van airco’s en is de airco specialist in de omgeving van provincie Groningen, Drenthe en Friesland. Wij verzekeren u van een goede en veilige installatie van uw airconditioning.

Wij kunnen airconditioning installeren in huis of in uw bedrijf. Ook bieden wij een Airconditioning Service aan voor het onderhouden van uw airco en het snel kunnen ingrijpen bij eventuele storingen aan uw airco of andere noodgevallen. Wij van MHB Techniek kunnen het volgende voor u betekenen wat betreft airco’s:


– Airconditioning in huis
– Airconditioning op kantoor
– Airconitioning in winkel of praktijk
– Airconditioning Service

De prijzen van een airco zijn afhankelijk van uw wensen. Bij een airco heeft u een keuze tussen een merkloze airco, B-merk airco of een airco van een topmerk. MHB Techniek werkt alleen maar met A-merken airco’s. Voor een A-merk betaal je een stukje meer, maar deze airco’s zijn vrijwel altijd energiezuinig en stiller door de geavanceerde technologie die gebruikt wordt.

Heeft u interesse in het kopen van een airco of heeft u vragen? Laat u dan door ons als airco specialist vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden van airconditioning bij uw thuis of airconditioning in uw bedrijf.

MHB TECHNIEK

Offerte aanvragen

Gecertificeerde installateurs!

Warmtepompen

Naast lucht-waterwarmtepompen worden ook warmtepompboilers vaak gebruikt. Een warmtepompboiler heeft een erg hoog rendement van maar liefst 350%, oftewel een COP (coëfficiënt of performance) van 3,5. Dit wil zeggen dat een warmtepomp in uw woning 3,5 kWh aan warmte produceert voor iedere kWh uit het elektriciteitsnet. Welke voordelen dit u biedt? Ten eerste voorziet de ingebouwde ventilator uw woning, kantoor of bedrijfspand van de noodzakelijke ventilatie.

Doordat deze ventilatie-unit, de warmtepomp én de boiler in één compact toestel ingebouwd zijn, neemt de warmtepompinstallatie weinig vloeroppervlak in beslag. Ook een voordeel is dat u met een warmtepompboiler een grote hoeveelheid water gelijktijdig uit de kraan, douche of het bad kunt gebruiken. De warmtepomp beschikt namelijk over een groot tapwatervat waarin veel energie opgeslagen kan worden.

Een warmtepompboiler wordt op het ventilatiesysteem én op de koud- en warmwaterleiding in uw woning aangesloten. Eigenlijk net zoals een ‘gewone’ boiler. Om de compressor te kunnen voorzien van voldoende energie volstaat een 230V-aansluiting. In nieuwbouwwoningen zijn warmtepompboilers in principe niet meer nodig.

Maar bestaande woningen kunnen er voordeel mee behalen. Want wist u bijvoorbeeld dat u geen gas nodig heeft voor een warmtepomp? Hierdoor blijft de prijs van een warmtepompboiler relatief laag. De installateurs van MHB Techniek letten bij het aansluiten van de warmtepompboiler op meerdere zaken, zoals de grootte van het ventilatiedebiet, de warmteterugwinning en uw dagelijkse warmtapwaterbehoefte.

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte hebben wij de volgende informatie nodig:
Lengte van het huis, Maat van de dakpan, hoogte van het dak en goede foto’s van het dak & de meterkast.

Offerte aanvraag

  Voornaam *
  Achternaam *
  Uw e-mail adres *
  Telefoonnummer

  Offerte zonnepanelenThuisbatterijInstallatie-techniekICTElectraCamera beveiligingOverige vraag

  Gelieven hier uw afbeeldingen uploaden

  Onderwerp

  Uw bericht