Thuisbatterij

De slimme thuisbatterij

Bespaar gemiddeld €504,- tot €1.488,- per jaar met de nieuwe slimme thuisbatterij. Deze is ook te gebruiken zonder zonnepanelen, dus woont u bijvoorbeeld in een appartement en wilt u besparen dan is dit de ideale oplossing. Via de bijbehorende app zie je direct wat je hebt opgewekt, ingekocht, verkocht en hebt verbruikt. Heeft u al zonnepanelen? Of overweegt u juist nu de aanschaf van zonnepanelen? Dan is het goed te weten dat het opslaan van stroom op een thuisbatterij veel voordelen kent.

Een thuisbatterij maakt u onafhankelijker

Dankzij een thuisbatterij kunt u meer zelfvoorzienend zijn wat betreft energie. Het teveel aan stroom dat overdag door zonnepanelen opgewekt wordt, wordt in de thuisbatterij opgeslagen. Op die manier gaat er geen elektriciteit meer verloren. Bovendien heeft u met een thuisbatterij zelf het energieverbruik en dus de kosten in eigen hand en bent u al een eind op weg naar volledige energie-onafhankelijkheid. De MHB adviseurs kunnen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen wat precies uw besparing wordt!

Installatie van de thuisbatterij

Onze thuisbatterijen zijn zeer eenvoudig te installeren, vergen geen onderhoud en zijn volledig geautomatiseerd. Bij gebrek aan ruimte in uw huis of werkatelier huis kan de thuisbatterij ook buiten geplaatst worden. Ze kunnen tegen extreem lage en extreem hoge temperaturen.

En de kosten?

Er is veel vraag naar thuisbatterijen. Dat drijft tot ons misnoegen de prijs her en der flink op. MHB Techniek blijft echter de thuisbatterij zeer concurrerend aanbieden en installeren. We installeren alleen topmerken als Growatt en Enphase. Met onze duurzame oplossingen kunt u onafhankelijker worden van de schommelende energieprijzen, Ook gezien ons concurrerende prijzen is het ook nu al een slimme investering! Informeer vrijblijvend bij een van onze energie-adviseurs naar de mogelijkheden en besparingen bij u thuis of werkpraktijk! MHB staat voor u klaar om een zo duurzaam mogelijke besparing te berekenen.

Producten

De monokristallijn panelen bieden hierdoor het hoogste rendement van alle types zonnepanelen.

Monokristallijn panelen..

Deze zonnepanelen hebben een hoger rendement dan polykristallijne panelen, omdat ze efficiënter zonlicht omzetten ..

Meer info

Omvormer 750-3300 MIC v..

Deze omvormers zijn geschikt voor verschillende systeemgroottes, variërend van kleine residentiële installaties t..

Meer info

*MHB Techniek biedt 25 jaar fabrieksgarantie op onze Monokristallijn panelen