THUISBATTERIJ

Met een thuisbatterij kunt u zelf uw opgeslagen energie managen en wordt u onafhankelijk van eventuele netbeheerders die wel of niet aan de knoppen willen of moeten draaien. Dit wordt absoluut de toekomst en MHB Techniek kan door haar voorsprong en kennis op dit gebied u deskundig en onderbouwd adviseren wat in uw geval de meest rendabele oplossing is. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven!

Offerte aanvragen

Voordelen MHB thuisbatterij oplossingen

De thuisbatterij

Heeft u al zonnepanelen? Of overweegt u juist nu de aanschaf van zonnepanelen? Dan is het goed te weten dat het opslaan van stroom op een thuisbatterij veel voordelen kent. MBH Techniek zet ze in het kort op een rij:

Een thuisbatterij maakt u onafhankelijker

Dankzij een thuisbatterij kunt u meer zelfvoorzienend zijn wat betreft  energie. Het teveel aan stroom dat overdag door zonnepanelen opgewekt wordt, wordt in de thuisbatterij opgeslagen. Op die manier gaat er geen elektriciteit meer verloren. Bovendien heeft u met een thuisbatterij  zelf het  energieverbruik en dus de kosten in eigen hand en bent u al een eind op weg naar volledige energie-onafhankelijkheid.

Afbouw van de salderingsregeling?

Het is nog onzeker en de berichten wisselen bijna per dag maar de kans is er vanaf 2025 de salderingsregeling weliswaar heel langzaam maar toch wordt afgebouwd. Dat betekent dat u (wat) minder geld terugkrijgt voor de overtollige elektriciteit die u teruglevert.  Daardoor wordt het interessanter om de stroom op te slaan en later zelf te gebruiken in plaats van die het net terug te leveren. Door een thuisbatterij voor ons te laten installeren kunt u uw zelfverbruik verhogen en dus veel energie besparen!

Installatie van de thuisbatterij

Onze thuisbatterijen zijn zeer eenvoudig te installeren, vergen  geen onderhoud en zijn volledig geautomatiseerd. Bij gebrek aan ruimte in uw huis of werkatelier huis kan de thuisbatterij ook buiten geplaatst worden. Ze kunnen tegen extreem lage en extreem hoge temperaturen.

En de kosten?

Er is veel vraag naar thuisbatterijen. Dat drijft tot ons misnoegen de prijs her en der flink op. MHB Techniek blijft echter de thuisbatterij zeer concurrerend aanbieden en installeren. We installeren alleen topmerken als Growatt en Enphase. Met onze duurzame oplossingen kunt u onafhankelijker worden van de schommelende energieprijzen, Ook gezien ons concurrerende prijzen is  het ook nu al een slimme investering! Informeer vrijblijvend bij een van onze energie-adviseurs naar de mogelijkheden en besparingen bij u thuis of werkpraktijk! MHB staat voor u klaar om een zo duurzaam mogelijke besparing te berekenen.

MHB TECHNIEK

Offerte aanvragen

Uw thuisbatterij specialist!

De voordelen van een thuisbatterij in het kort

Wij zullen de voordelen van de thuisbatterij nogmaals op een rijtje zetten:

 • U bent meer zelfvoorzienend
 • U heeft uw verbruik en kosten zelf in de hand
 • U bent beter bestand tegen de netbeheerders en maatregelen op piekmomenten
 • Beter bestand tegen de afbouw van de salderingsregeling

De voordelen MHB techniek

 • Concurrerende prijzen
 • Onze energieadviseurs geven u het beste advies
 • Specialist in duurzame oplossingen
 • Deskundige installatie

MHB Techniek is een degelijk Noordelijk bedrijf met  jarenlange ervaring met thuisbatterijen, zonnepanelen en het verkrijgen van het hoogste rendement. Wij installeren deskundig en tegen zeer concurrerende prijzen door exclusieve, jarenlange contracten met producenten.

Afgezien dat effecten van een eventuele veranderende salderingsregeling pas over tientallen jaren wat invloed hebben op rendement is MHB die ontwikkelingen voor met haar smart-systems. Onze adviseurs vertellen graag meer!

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte hebben wij de volgende informatie nodig:
Lengte van het huis, Maat van de dakpan, hoogte van het dak en goede foto’s van het dak & de meterkast.

Offerte aanvraag

  Voornaam *
  Achternaam *
  Uw e-mail adres *
  Telefoonnummer

  Offerte zonnepanelenThuisbatterijInstallatie-techniekICTElectraCamera beveiligingOverige vraag

  Gelieven hier uw afbeeldingen uploaden

  Onderwerp

  Uw bericht