Airco

Airco, de nieuwe lucht-lucht warmtepomp

Een ware hype: besparende airco’s. En niet voor niets: de nieuwe split airco’s van onder andere Panasonic bijvoorbeeld, verwarmen in de winter en koelen in de zomer. En dat met minimaal stroomverbruik.

Voordelen van uw huis verwarmen met een airco

De airco is dus aan een enorme opmars bezig en dat is logisch want het is een efficiënte manier om specifieke kamers te verwarmen.Een airco is een stuk energiezuiniger dan bijvoorbeeld infraroodpanelen of andere vormen van elektrische verwarming. De ruimte wordt snel warm, sterker nog, met een airco krijg je een kamer sneller warm dan met bijvoorbeeld vloerverwarming. Onze nieuwste airco’s worden ook wel lucht-lucht-warmtepompen genoemd. Dit nieuwe type airco kan koelen én verwarmen. In de zomer haalt hij warmte uit de lucht in je woning en geeft deze af aan de buitenlucht. In de winter kan je dit omdraaien: dan haalt de airco warmte uit de buitenlucht. Onze nieuwste high tech airco’s (van o.a. topmerken als LG) zijn stil, energiezuinig en door onze inkoopkracht zeer concurrerend in prijs.

Besparen met een airco

Een airco verwarmt uw huis dus goedkoper dan uw cv-ketel, vooral nu met de stijgende gasprijzen. Door uw huis (deels) te verwarmen met een airco verbruikt u minder gas. Hoeveel u kunt besparen op gas hangt af van meerdere factoren, zoals de COP waarde, de prijs voor gas en elektra, het type airco en het vermogen van de airco. De MHB adviseurs kunnen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen wat precies uw besparing wordt!

Producten

De monokristallijn panelen bieden hierdoor het hoogste rendement van alle types zonnepanelen.

Monokristallijn panelen..

Deze zonnepanelen hebben een hoger rendement dan polykristallijne panelen, omdat ze efficiënter zonlicht omzetten ..

Meer info

Omvormer 750-3300 MIC v..

Deze omvormers zijn geschikt voor verschillende systeemgroottes, variërend van kleine residentiële installaties t..

Meer info

*MHB Techniek biedt 25 jaar fabrieksgarantie op onze Monokristallijn panelen