Airco is de nieuwe lucht-lucht warmtepomp!

Een ware hype: besparende airco’s Niet voor niets een ware hype: nieuwe split airco’s van onder andere Panasonic. Verwarmen in de winter en koelen in de zomer. En dat met minimaal stroomverbruik.

Offerte aanvragen

Huis verwarmen met een airco unit

Voordelen van uw huis verwarmen met een airco

De airco is dus aan een enorme opmars bezig en dat is logisch want het is een efficiënte manier om specifieke kamers te verwarmen.Een airco is een stuk energiezuiniger dan bijvoorbeeld infraroodpanelen of andere vormen van elektrische verwarming. De ruimte wordt snel warm, sterker nog, met een airco krijg je een kamer sneller warm dan met bijvoorbeeld vloerverwarming.Onze nieuwste airco’s worden ook wel lucht-lucht-warmtepompen genoemd. Dit nieuwe type airco kan koelen én verwarmen. In de zomer haalt hij warmte uit de lucht in je woning en geeft deze af aan de buitenlucht. In de winter kan je dit omdraaien: dan haalt de airco warmte uit de buitenlucht.

Onze nieuwste high tech airco’s (van o.a. topmerken als LG) zijn stil, energiezuinig en door onze inkoopkracht zeer concurrerend in prijs.

Besparen met een airco

Een airco verwarmt uw huis dus goedkoper dan uw cv-ketel, vooral nu met de stijgende gasprijzen. Door uw huis (deels) te verwarmen met een airco verbruikt u minder gas. Hoeveel u kunt besparen op gas hangt af van meerdere factoren, zoals de COP waarde, de prijs voor gas en elektra, het type airco en het vermogen van de airco. De MHB adviseurs kunnen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen wat precies uw besparing wordt!

LG Split airco

MHB TECHNIEK

Offerte aanvragen

Uw airco specialist!

In het kort de voordelen en nadelen van de airco:

Enkele voordelen:

 • veel minder gasverbruik door aangename temperatuur in hoofdverblijf
 • elektriciteit is voordeliger dan gas
 • zomers aangenaam koel s’winters aangenaam warm
 • dankzij moderne techniek vrijwel geruisloos
 • prijzen voor topmerken zijn niet of nauwelijks gestegen
 • geen complexe installatie of breekwerk in huis

Enkele nadelen

 • airco koelt of verwarmt  hoofd vertrekken, andere vertrekken moeten worden bijverwarmd tenzij deuren open kunnen. De meeste mensen echter slapen in koele, frisse kamers die niet of nauwelijks worden bijverwarmd.

De MHB adviseurs kunnen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek vertellen wat precies uw besparing wordt!

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, onze duurzaamheidsadviseurs voorzien u van het juiste besparingsadvies!

Vrijblijvend duurzaamheidsadvies

  Voornaam *
  Achternaam *
  Uw e-mail adres *
  Telefoonnummer

  Offerte zonnepanelenThuisbatterijWarmtepompAircoOverige vraag

  Uw bericht