CAMERA BEVEILIGING

Er zijn diverse redenen waarom klanten van M.H.B. Techniek kiezen voor camerabeveiliging, zowel particulier als bedrijfsmatig

Offerte aanvragen

Goed beveiligd met MHB Techniek

Waarom een beveiligingscamera?

Er zijn diverse redenen waarom klanten van M.H.B. Techniek kiezen voor camerabeveiliging, zowel particulier als bedrijfsmatig:

– Preventieve werking

De criminaliteit verandert: waar de meeste overvallen en inbraken vroeger plaatsvonden bij juweliers, tankstations en sigarenzaken, zien we dat tegenwoordig steeds meer huishoudens, loodsen en kantoren het slachtoffer van criminelen zijn. Een camerasysteem heeft een afschrikkende werking voor inbrekers en zorgt ervoor dat een mogelijke dader zijn plannen staakt of ergens anders voortzet.

– Controlefunctie

Wilt u op vakantie zien wat er zich rondom uw huis afspeelt of heeft u als ondernemer graag zicht op uw winkel of bedrijf? U kunt een beveiligingscamera kopen ter controle. U kunt op een beeldscherm of via een beveiligingscamera met app op uw mobiele telefoon live zien wat er gebeurt in het bereik van de camera’s. Een bedrijf met meerdere vestigingen kan er bijvoorbeeld voor kiezen één centrale plek in te richten waar er een totaaloverzicht van alle locaties wordt gegenereerd.

– Bewijsvoering

Jammer genoeg schrikken niet alle daders van een (draadloos) camerasysteem. Maar ook in deze situatie heeft u baat van uw camera’s: u vergroot hiermee de kans om de dader te identificeren en aan te houden. Bewakingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal. Of dat nou bij u thuis is, op kantoor of in uw winkel.

– Veiligheid

De installatie van een beveiligingscamera systeem kan de veiligheid van bijvoorbeeld uw geliefden, klanten en medewerkers vergroten.

– Opnieuw bekijken

MHB TECHNIEK

Offerte aanvragen

Uw Camera Beveiliging specialist!

Volledige verzorging van uw ICT

Het kan voor huishoudens en ondernemers fijn zijn sommige situaties en incidenten later nogmaals te kunnen bekijken. Hiermee kan onder andere personeel getraind worden, situaties herzien worden en lessen geleerd worden. Om dit mogelijk te maken kunt u bijvoorbeeld kiezen om een beveiligingscamera met recorder aan te schaffen.

M.H.B. Techniek beschik over diverse soorten systemen:

– Camerabeveiliging woning

– Beveiligingscamera voor buiten

– Beveiligingscamera wifi

– Beveiligingscamera zonder wifi

Interesse in camera beveiliging inclusief installatie? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken met onze Garant adviseur. Wij helpen u graag!

Kennismakingsgesprek waarin uw wensen, kansen en problemen naar voren komen.

Adviesgesprek waarin onze expert u een oplossing biedt. Hierbij is het belangrijk waar de camera’s geplaatst worden en wat zij ‘zien’.

Installatie van het systeem.

Altijd: afstemming, wederzijds vertrouwen en ‘standaard maatwerk’!

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte hebben wij de volgende informatie nodig:
Lengte van het huis, Maat van de dakpan, hoogte van het dak en goede foto’s van het dak & de meterkast.

Offerte aanvraag

  Voornaam *
  Achternaam *
  Uw e-mail adres *
  Telefoonnummer

  Offerte zonnepanelenThuisbatterijInstallatie-techniekICTElectraCamera beveiligingOverige vraag

  Gelieven hier uw afbeeldingen uploaden

  Onderwerp

  Uw bericht