MBH TECHNIEK is één van de grootste zonnepanelen specialisten van Groningen!

Zonnepanelen Groningen, MHB Techniek heeft uitgebreide ervaring met het installeren van zonnepanelen, wij doen dit bij particulieren maar ook bij bedrijven. Onze installateurs zijn allemaal deskundig opgeleid en ervaren, zodat u kunt vertrouwen op een professionele en veilige installatie. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom gebruiken we alleen zonnepanelen van A-merken. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame installatie met een optimaal rendement gedurende vele jaren.

Is het nog rendabel om zonnepanelen te plaatsen?

Zonnepanelen installeren is ook nu uitermate slim en rendabel: de winst is vergelijkbaar met een rente van 5 procent op uw spaarrekening. U bespaart energiekosten en krijgt een vergoeding voor de stroom die u aan het net levert (en dat zeker tot 2031!). MHB Techniek levert al een rendabele installatie vanaf € 3.500.- En tot eind dit jaar gelden ook nog extra subsidies!

Denkt u dat zonnepanelen in Nederland niet rendabel zijn? Dan heeft u het mis! Nederland heeft de afgelopen jaren opvallend veel zonuren gehad, ruim 1964 in 2019. Bovendien wekken de panelen ook tijdens bewolking elektriciteit op. Dit betekent dat u zelfs gedurende sombere herfst- en winterdagen gratis energie opwekt. Nederland beschikt dus over een prima klimaat voor zonnepanelen.

Vanaf de plaatsing van de panelen begint u met terugverdienen; uw maandelijkse energierekening zal flink afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Binnen een periode van 5 tot 6 jaar heeft u uw investering volledig terugverdiend. De periode daarna is pure winst! Een investering in zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van 5% op een spaarrekening. Een bank die u dit rentepercentage biedt over uw spaargeld is simpelweg onvindbaar.

Garantie tot 25 jaar op zonnepanelen

Bij de aanschaf van zonnepanelen is het belangrijk om goed te letten op de garantie die wordt geboden. Gelukkig kunnen wij met trots zeggen dat wij een garantie tot 25 jaar op onze zonnepanelen aanbieden. Dit geeft onze klanten de gemoedsrust dat zij kunnen vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Wij geloven namelijk dat zonnepanelen een investering zijn voor de lange termijn en dat onze klanten jarenlang moeten kunnen genieten van de voordelen van zonne-energie.

Wat kosten zonnepanelen inclusief installatie?

Zonnepanelen zijn een geweldige investering voor uw huis en het milieu. Ze bieden niet alleen een duurzame en hernieuwbare energiebron, maar kunnen ook uw energierekening aanzienlijk verlagen. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van zonnepanelen inclusief installatie? De prijs van zonnepanelen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het aantal panelen dat u wilt installeren, het type zonnepaneel en de kwaliteit van de installatie. Wij leveren al een rendabele zonnepanelen installatie vanaf €3500,-.

Contact opnemen

Welke soorten zonnepanelen zijn er

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen op de markt:

Monokristallijn zonnepanelen

Deze panelen bestaan uit siliciumkristallen. Deze kristallen worden tijdens het uitgebreide productieproces nauwkeurig gepositioneerd, waardoor ze één geheel vormen. De monokristallijn panelen bieden hierdoor het hoogste rendement van alle soorten zonnepanelen. De term ‘monokristallijn’ verwijst naar het feit dat deze panelen zijn gemaakt van één kristalstructuur, wat resulteert in een gelijkmatiger uiterlijk. Echter zijn deze panelen door het uitgebreide productieproces ook iets duurder in aanschaf. De monokristallijn zonnepanelen zijn zwart van kleur en hebben een egale structuur.

Monokristallijn full black zonnepanelen

Deze panelen hebben een elegante uitstraling en een hoog rendement. Het ‘full black’ aspect betekent dat het paneel volledig zwart is, zonder zichtbare metalen randen. Dit geeft het paneel een strakke en moderne uitstraling, waardoor het naadloos opgaat in het dak. Deze zonnepanelen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar leveren ook uitstekende prestaties. Ze hebben een zeer hoog rendement, wat betekent dat ze veel energie kunnen produceren, zelfs bij minder zonlicht. Bovendien hebben ze een lange levensduur en zijn ze bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle optie voor hun zonnepanelen, zijn monokristallijn full black zonnepanelen een uitstekende keuze.

Polykristallijn zonnepanelen

Polykristallijn zonnepanelen, ook wel bekend als multi-kristallijne zonnepanelen, zijn een populaire keuze geworden voor huiseigenaren die op zoek zijn naar duurzame energieoplossingen. Deze zonnepanelen zijn samengesteld uit meerdere kristallen, wat resulteert in een efficiëntiescore die iets lager is dan die van monokristallijne panelen. Ondanks dit nadeel bieden polykristallijne zonnepanelen nog steeds vele voordelen. Ze zijn over het algemeen voordeliger in vergelijking met andere soorten zonnepanelen, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor mensen met een beperkt budget.

Dunne film zonnepanelen

Deze zonnepanelen bevatten siliciumpoeder in plaats van kristallen. Hierdoor zijn ze buigzaam. Dunne film zonnepanelen zijn over het algemeen goedkoper dan mono- en polykristallijn zonnepanelen, maar bieden ook een lager rendement. Hierdoor kiezen de meeste klanten voor de mono- of polykristallijn zonnepanelen.

Wat komt er kijken bij het installeren van zonnepanelen in Groningen?

Het installeren van zonnepanelen in Groningen is een uitstekende manier om groene energie op te wekken en bij te dragen aan een duurzame toekomst. Er komt echter wel het een en ander kijken bij het installatieproces. Ten eerste is het belangrijk om een geschikte locatie te vinden waar voldoende zonlicht op de panelen valt. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met de dakconstructie en positie van het dak ten opzichte van de zon. Ook de benodigde vergunningen en eventuele subsidies moeten worden aangevraagd. Daarna volgt de daadwerkelijke installatie, waarbij de zonnepanelen nauwkeurig op het dak worden gemonteerd en aangesloten op het elektriciteitsnet. Ten slotte is het belangrijk om de zonnepanelen regelmatig te onderhouden en schoon te maken, zodat ze optimaal blijven presteren. Kortom, het installeren van zonnepanelen in Groningen vergt de nodige voorbereiding en expertise, maar levert uiteindelijk een duurzame en energiezuinige woning op.

Benieuwd hoeveel zonne-energie u kunt opwekken?

Elk huis is anders natuurlijk. Wij werken met een handige postcodecheck, op basis van uw input geven onze adviseurs een realistisch besparingsadvies op maat. Belt u liever? Geen probleem, mochten de lijnen overbezet zijn, probeer het dan s.v.p. iets later nog eens. Wij helpen u graag besparen. Goed voor uw portemonnee, goed voor onze planeet!

Contact opnemen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, onze duurzaamheidsadviseurs voorzien u van het juiste besparingsadvies!

Vrijblijvend duurzaamheidsadvies

  Voornaam *
  Achternaam *
  Uw e-mail adres *
  Telefoonnummer

  Offerte zonnepanelenThuisbatterijInstallatie-techniekICTElectraCamera beveiligingOverige vraag

  Gelieven hier uw afbeeldingen uploaden

  Onderwerp

  Uw bericht