MBH TECHNIEK is één van de grootste specialisten als het gaat om groene energie

MHB Techniek was al vanaf het begin betrokken bij slimme oplossingen om onafhankelijker te worden van energieleveranciers. En kan door grote afzetvolumes scherp inkopen en klanten laten profiteren van haar voorsprong in kennis, ervaring en inkoopkracht.

Onze 4 speerpunten:

Zonnepanelen: wel degelijk nu installeren!

Zonnepanelen installeren is ook nu uitermate slim: de winst is vergelijkbaar met een rente van 5 procent op je spaarrekening. Daar kan geen bank tegenop! U bespaart energiekosten en krijgt een vergoeding voor de stroom die u aan het net levert (en dat zeker tot 2031!). MHB levert al een rendabele installatie vanaf € 3.500.- En tot eind dit jaar gelden ook nog extra subsidies!

Airco is de nieuwe lucht-lucht warmtepomp!

De nieuwste airco’s worden ook wel lucht-lucht-warmtepompen genoemd. Zo’n airco kan koelen én verwarmen. In de zomer haalt hij warmte uit de lucht in je woning en geeft deze af aan de buitenlucht. In de winter kan je dit omdraaien: dan haalt de airco warmte uit de buitenlucht.

Onze nieuwste high tech airco’s (van o.a. topmerken als LG) zijn stil, energiezuinig en door onze inkoopkracht zeer concurrerend in prijs.

Thuisbatterij; op naar onafhankelijkheid!

Met onze thuisbatterij (topmerken van Enphase en Growatt) kan je eigen opgewekte energie opslaan en op een later moment gebruiken. Dit maakt je onafhankelijk van welke toekomstige ontwikkeling dan ook. Er komt bij ons steeds meer vraag naar deze oplossing en dat is logisch want het is een grote stap naar energie-onafhankelijkheid!

Warmtepomp: tot wel 70% besparing.

Met een warmtepomp kunt u uw woning een stuk duurzamer en goedkoper verwarmen. Een volledig elektrische warmtepomp verwarmt volledig gasloos en een hybride warmtepomp kan tot wel 70% op uw gasrekening besparen.

De combinatie van warmtepomp + een cv-ketel = hybride. De cv-ketel verzorgt dan nog wel het warme water (douche/kraan) en springt alleen bij zodra de temperatuur buiten te laag wordt en het dus rendabeler is om het  huis met gas te verwarmen. Het totale gasverbruik kan hierdoor al met 70% verminderen. De hybride warmtepomp vergt de kleinste investering van alle soorten warmtepompen en kan in veel (ook iets oudere) woningen een flinke gasbesparing opleveren, zonder verlies van comfort.

Bel gerust en ontdek wat u exact kunt besparen!

Elk huis is anders natuurlijk. Wij werken niet met zogenaamde slimme postcode rekentabelletjes maar onze adviseurs geven een realistisch besparingsadvies op maat. Belt u gerust, mochten de lijnen overbezet zijn, probeer het dan s.v.p. iets later nog eens. Wij helpen u graag besparen. Goed voor uw portemonnee, goed voor onze planeet!

Contact opnemen

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, onze duurzaamheidsadviseurs voorzien u van het juiste besparingsadvies!

Vrijblijvend duurzaamheidsadvies

  Voornaam *
  Achternaam *
  Uw e-mail adres *
  Telefoonnummer

  Offerte zonnepanelenThuisbatterijWarmtepompAircoOverige vraag

  Uw bericht