Word nu uw eigen energieleverancier, besparen, terugkrijgen of zelfvoorzienend worden!

PROFITEER JUIST NU!

Goed nieuws: de salderingsregeling blijft. Nog geen zonnepanelen? Profiteer dan van onze inkoopkracht als een van de grootste Groene Installatiebedrijven van het Noorden. Een vertrouwd adres dat uitsluitend werkt met A-merken en vergaande garanties. Informeer naar onze prijzen; al vanaf € 3.500 leveren wij complete sets standaard met ‘Hybride omvormers’, met als voordeel dat u hier (in de toekomst) een thuisbatterij op kunt aansluiten.

Wel zonnepanelen? Warmtepomp nu extra aantrekkelijk!

Nog meer goed nieuws: dankzij ons grote afzetvolume is MHB zeer concurrerend met de levering en installatie van warmtepompen. De nieuwe All-In-One warmtepompen van Panasonic moet je echt zien en ervaren. Wat een efficiency, wat een besparing!

Nieuw in ons assortiment – de Slimme thuisbatterij!

Bespaar gemiddeld €504,- tot €1.488,- per jaar met de nieuwe slimme thuisbatterij. Deze is ook te gebruiken zonder
zonnepanelen, dus woont u bijvoorbeeld in een appartement en wilt u besparen dan is dit de ideale oplossing. Via de bijbehorende app zie je direct wat je hebt opgewekt, ingekocht, verkocht en hebt verbruikt.

Een ware hype: besparende airco’s

Niet voor niets een ware hype: nieuwe split airco’s van onder andere Panasonic. Verwarmen in de winter en koelen in de zomer. En dat met minimaal stroomverbruik.

Wat is onze drive?

Wij willen duurzame energieoplossingen voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken. Goed voor uw portemonnee, goed voor onze planeet!

Allround installatie bedrijf

Wij installeren ook vloerverwarming, infraroodpanelen en laadpalen. Natuurlijk kunt u ook voor alle overige installatiewerkzaamheden (o.a. nieuwe meterkast, elektra aanpassen etc.) bij ons terecht.

Besparingshelpdesk

Neem contact op via onderstaande knop, of bel gerust als u vragen heeft of een vrijblijvend bezoek wilt van een van onze duurzaamheidsadviseurs.

Bel onze helpdesk: 085 064 5497

Contact opnemen

Bij het aanvragen van een vrijblijvende offerte hebben wij de volgende informatie nodig:
Lengte van het huis, Maat van de dakpan, hoogte van het dak en goede foto’s van het dak & de meterkast.

Offerte aanvraag

  Voornaam *
  Achternaam *
  Uw e-mail adres *
  Telefoonnummer

  Offerte zonnepanelenThuisbatterijInstallatie-techniekICTElectraCamera beveiligingOverige vraag

  Gelieven hier uw afbeeldingen uploaden

  Onderwerp

  Uw bericht